Francés

L’IES Pere Boïl de Manises permet estudiar francès a tots els nivells d’ESO i de Batxiller, tant com a primera llengua estrangera, com a segona llengua estrangera. Estudiar francès com a primer idioma estranger permet adquirir la llengua en un entorn privilegiat ja que el número d’alumnes sol ser molt reduït, i això afavoreix el treball a classe i l’adquisició de l’idioma. El Batxiller Internacional ofereix l’assignatura sota el nom de French B.

PROFESSORAT

VÉRONIQUE MARTÍ (Cap de departament) veroniquemarti@pereboil.com
– 1r de Batxiller Internacional (4h setmanals)
– 2n de Batxiller Internacional (5h setmanals)
– 2n de batxiller 2LE (4h setmanals)
– 1r d’ESO 2LE (2h setmanals)
– 1r d’ESO 1LE (3h setmanals)
PAQUI LÓPEZ franciscalopez@pereboil.com
– 2n d’ESO 2LE (2h setmanals)
– 3r d’ESO 1LE (3h setmanals)
– 3r d’ESO 2LE (2h setmanals)
– 4t d’ESO 2LE (3h setmanals)
– 1r de batxiller 1LE (3h setmanals)
– 1r de batxiller 2LE (3h setmanals)
– 2n de batxiller 1LE (3h setmanals)

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Les activitats extraescolars organitzades per el departament de francès per al curs 2017-2018 són les següents:

Fête de la Chandeleur: El departament de francès celebrarà el dia de la Cadelera amb l’alumnat de francès dels dies 1 i 2 de febrer de 2018. Cada grup classe elaborarà i degustarà a l’institut delicioses crêpes a la seua hora de classe de francès.

Excursió al teatre: l’alumnat de francès de 1rESO i 2nESO tindrà l’oportunitat d’assistir a una obra de teatre bilingüe (en francès i castellà), el dia 5 de febrer de 2018, dilluns. L’obra representada serà “Le tour du monde en 80 jours” de Jules Verne, una obra divertidíssima! Els alumnes assistiran a la seua primera hora de classe a l’institut i partiran en autobús contractat per l’institut a les 9:00 cap al teatre Flumen de València. Tornarem a les 13:00, a l’hora del pati, per a assistir a la resta de classes.

Excursió al teatre: l’alumnat de francès de 3r, 4t i batxiller, tindrà l’oportunitat d’assistir a l’adaptació teatral totalment en francès de “Les misérables” de Victor Hugo. La representació serà el dia 16 d’abril de 2018, dilluns, al teatre Flumen de València. Els alumnes assistiran a la seua primera hora de classe i partiran amb les professores acompanyants i amb autobús contractat per l’institut a les 9:00. Tornaran a les 13:00, a l’hora del pati, per a assistir a la resta de classes.

Prova homologada de francès de nivell A2: el 13 de febrer a las 10:00, l’alumnat de francès a partir de 4t d’ESO, tindrà l’oportunitat de presentar-se a l’examen oficial de francès de nivell A2 convocat per la Conselleria d’Educació Valenciana. Es tracta d’un diploma oficial reconegut a tot el territori espanyol.

Finalment, les professores de francès estan organitzant un viatge al sud de França per a l’alumnat de francès de l’institut. Aquest viatge serà de dilluns a divendres, en autobús (l’opció més econòmica) i es visitaran principalment les ciutats de Carcassonne i Toulouse, amb allotjament de pensió completa a l’Alberg de Joventut de Carcassonne.

El proper dimarts 7 de novembre de 2017 a les 18:00, farem una reunió informativa per als pares i mares de l’alumnat de francès interessat en participar al viatge. Us hi esperem nombrosos/es!

Propers esdeveniments de Francés


No hi ha cap esdeveniment properament

Últimes notícies de Francés

13 març 2018

VIATGE AL SUD DE FRANÇA

VIATGE AL SUD DE FRANÇA del 7 al 11 de MAIG DE 2018. El departament de francés de l'IES Pere Boïl organitza un viatge al sud…
06 febrer 2018

Le tour du monde en 80 jours

Fotos de l'excursió de francés del dilluns 5 de febrer, amb els alumnes de francés de primer i segón de la ESO, per a vore…
Top